Fysiotherapie Muijselaar  
 
De praktijk   Fysiotherapie   Werkwijze   Informatie   Cursussen   Contact   Links
 

Gezond (beeldscherm)werk

(Beeldscherm)werk neemt een essentiële plaats in binnen ons (werk)bestaan. Om op een gezonde wijze te kunnen (beeldscherm)werken is er een balans noodzakelijk tussen de belasting (arbeidsomstandigheden) en de belastbaarheid (fysiek, mentaal en emotioneel).

Heel vaak dreigt die balans verstoord te raken of is zelfs verstoord met gezondheidsproblemen als gevolg. Dit beïnvloedt het functioneren en heeft dan consequenties voor zowel de werknemer (afname werkplezier, ziekteverzuim) als voor de werkgever (arbeidsproductiviteit, financieel).

Deze aanpak is maatwerk. Daarom is het belangrijk om de mogelijke risico`s voor het ontwikkelen van gezondheidsproblemen

goed te inventariseren. Dit houdt in dat we knelpunten op technisch-ergonomisch en individueel vlak opsporen en aanpakken. Daardoor wordt de kans op gezondheidsproblemen en verzuim verkleind en wordt er meteen gewerkt aan een betere en efficiëntere bedrijfsvoering.

Wij zijn gespecialiseerd in het helpen (her)vinden van een gezonde (werk) balans door:

  • Integrale Consulten (in onze praktijk of op de werkplek)
  • Cursus “Gezond beeldschermwerk” (brochure op aanvraag)
  • Workshop/ presentatie over “Gezond beeldschermwerk”.
  • Mensen met (beeldscherm)werk gerelateerde gezondheidsproblemen (zoals o.a. KANS= Klachten Arm, Nek en/of Schouder) middels fysiotherapie en/of andere specialisaties te behandelen.
  • Cursus “(Werk)stressmanagement en Lichaamsbewustwording” (brochure op aanvraag).

Indien u geïnteresseerd bent in één van de genoemde producten of diensten of wanneer u aanvullende informatie of een vrijblijvend oriënterend gesprek wenst verzoeken wij u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

Gezond (beeldscherm)werk

 

Cursus/training "Gezond beeldschermwerk"

 

Cursus "(Werk)stressmanagement en Lichaamsbewustwording"

 

Cursus "Geen paniek"

 

Privacyverklaring